Kompatibilní verze
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- 1 orata eviscerata e pulita vedere consigli
- 80 g di code di mazzancolle sgusciate
- 1000 g di sale grosso
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 801 kJ / 191.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Salmone al cartoccio
35min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min