Kompatibilní verze
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- 1 orata eviscerata e pulita vedere consigli
- 80 g di code di mazzancolle sgusciate
- 1000 g di sale grosso
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 801 kJ / 191.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min