Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3175 kJ / 759 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Rigatoni affumicati
25min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Trofie pesto e champignon
30min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min