Kompatibilní verze
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 150 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 150 g di pomodori datterino gialli e rossi, in quarti
- 220 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta tipo penne lisce
- 3 - 4 rametti di finocchietto selvatico, lavato e sminuzzato
- 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Insalata di riso vegetariana
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50 Min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45min