Kompatibilní verze
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 150 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 150 g di pomodori datterino gialli e rossi, in quarti
- 220 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta tipo penne lisce
- 3 - 4 rametti di finocchietto selvatico, lavato e sminuzzato
- 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 godz. 20 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Fusilli e melanzane
25 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Penne in crema di gambi
35 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min