Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fettine
- 10 g di sale integrale
- 600 g di acqua
- 320 g di trancio di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta tipo penne di farro
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30 min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min