Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo in rosso
35 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Moscardini al limone
30 min