Zařízení & příslušenství
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
citrónová šťáva z půlky citrónu
-
15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
-
4 meruňky, sušené
-
100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
-
150 gramů vody
-
100 gramů červeného vína
-
1 skořice, celá
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.89 g
Kalorie
710 kJ /
169 kcal
Tuk
0.86 g
Vláknina
2.92 g
Sacharidy
45.45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavařujeme!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Vločková kaše
30 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Ostružinové želé
1 godz.
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Kompot a lá staré časy
40 min
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25 min
Krupicové noky
45 min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Dušená mrkev
20 min