
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- 600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- citrónová šťáva z půlky citrónu
- 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
- 4 meruňky, sušené
- 100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
- 150 gramů vody
- 100 gramů červeného vína
- 1 skořice, celá
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 169 kcal / 710 kJ
- Protein
- 0.89 g
- Tuk
- 0.86 g
- Sacharidy
- 45.45 g
- Vláknina
- 2.92 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sladká rýže s malinami
30min
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Salát romanesco
1hod. 45min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Dušená mrkev
20min
Jablkovo - mrkvový salát
10min
Dušený špenát
25min
Vanilkový puding
10min