Zařízení & příslušenství
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
citrónová šťáva z půlky citrónu
-
15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
-
4 meruňky, sušené
-
100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
-
150 gramů vody
-
100 gramů červeného vína
-
1 skořice, celá
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.89 g
Kalorie
710 kJ /
169 kcal
Tuk
0.86 g
Vláknina
2.92 g
Sacharidy
45.45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavařujeme!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restované hrušky (400 gramů)
15min
Angreštový vrstvený dezert
25min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Ostružinové želé
1h
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20min
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min
Karamelový puding
10min
Tvarohovo-smetanový krém
10min
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min
Brokolicový salát s goji
10min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Vanilkový puding
10min