Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

4.8 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • 600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • citrónová šťáva z půlky citrónu
  • 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
  • 4 meruňky, sušené
  • 100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
  • 150 gramů vody
  • 100 gramů červeného vína
  • 1 skořice, celá

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 0.89 g
Kalorie 710 kJ / 169 kcal
Tuk 0.86 g
Vláknina 2.92 g
Sacharidy 45.45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...