Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
TM31 TM5 TM6

Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

4.8 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 400 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • 600 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • citrónová šťáva, z půlky citrónu
  • 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
  • 4 meruňky, sušené
  • 100 gramů cukru krupice, nebo dle chuti
  • 150 gramů vody
  • 100 gramů červeného vína
  • 1 skořice, celá

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
710 kJ / 169 kcal
Protein
0.89 g
Sacharidy
45.45 g
Tuk
0.86 g
Vláknina
2.92 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty