
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýně hokkaido na kousky, bez semínek
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
- 1 - 2 špetky mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek (křížal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 85 kcal / 355 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvové bulky se skyrem
40min
Brokolicová pomazánka
15min
Čtyřzrnné muffiny
45min
Podzimní celerový salát
15min
Hruškový bezlepkový koláč
40min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min
Makové dortíčky
2hod. 40min
Drožďové knedlíčky
30min
Dýňový džus
25min
Tapiokový dezert s kokosovým mlékem a malinami
8hod. 20min
Kari coleslaw
10min
Kořeněný dýňový džem
40min