Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýně hokkaido, na kousky, bez semínek
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu, v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
- 1 - 2 špetky mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek (křížal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská pěna s banány a avokádem
1 Std. 10 Min
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2 Std. 25 Min
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 Min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Veganská liptovská pomazánka
12 Std. 10 Min
Likér z lesních plodů
25 Min
Tiramisu jogurt
12sa
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25 Min
Mrkvové bulky se skyrem
40min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1 Std. 30 Min
Bílkový chlebíček s mákem a jablky - 2024
1h