Zařízení & příslušenství
Dýňový lektvar
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů dýně hokkaido na kousky, bez semínek
-
1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
-
400 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
-
500 - 600 gramů jablečného džusu
-
20 - 40 gramů javorového sirupu v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
6 kroužků sušených jablek (křížal)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tuk
0.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW banánová zmrzlina s jahodovou polevou
5min.
Restovaná hruška (200 gramů)
15min.
Malinové mozečky s popcornem
30min.
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Bylinková polévka s vejci
30min.
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25min.
Ostružinové mističky
12hod. 40min.
Levandulové sušenky
3hod. 55min.
Kořeněný dýňový džem
40min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Šípkový sirup
24hod. 30min.
Dýňovo-jablečný koláč
3hod.