Zařízení & příslušenství
Dýňový lektvar
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů dýně hokkaido na kousky, bez semínek
-
1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
-
400 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
-
500 - 600 gramů jablečného džusu
-
20 - 40 gramů javorového sirupu v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
6 kroužků sušených jablek (křížal)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tuk
0.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min.
Dračí krev
20min.
Nadýchaný pórkový koláč
2hod.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Rajčatové čatní
1hod. 30min.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1hod.
Banánová přesnídávka s ananasem a kokosem
50min.
Bezlepková mini pizza
2hod.
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min.
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2hod.
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Žádné hodnocení