Zařízení & příslušenství
Dýňový lektvar
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů dýně hokkaido na kousky, bez semínek
-
1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
-
400 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
-
500 - 600 gramů jablečného džusu
-
20 - 40 gramů javorového sirupu v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
6 kroužků sušených jablek (křížal)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tuk
0.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlupatá kokosová monstra
9 godz. 30 min
Čokoládový krém s banány
15 min
Levandulová zmrzlina
10 godz. 50 min
Dýňový džus
25 min
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1 godz. 50 min
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20 min
Omáčka arrabbiata
40 min
Fialkový sirup
2 godz. 30 min
Citrónová očka
1 godz. 50 min
Šípkový sirup
24 godz. 30 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Imunitní vzpruha
5 min