Zařízení & příslušenství
Kváskový chléb ze špaldové mouky
Příprava 25min.
Celkový 29hod. 45min.
900 gramů
Suroviny
Rozkvas (den předem)
-
1 polévková lžíce žitného kvásku
-
160 gramů chlebové žitné mouky
-
160 gramů vody
Těsto
-
370 gramů hladké špaldové mouky
-
200 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce chlebového koření
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 900 gramů
Sodík
4705.8 mg
Protein
72.6 g
Kalorie
7721 kJ /
1845.4 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
60.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
388.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí III
26 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Žitné bulky
12hod.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min.
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min.
Univerzální chléb
45min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Celozrnné špaldové housky
35min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.