Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rozkvas (den předem)
- 1 polévková lžíce žitného kvásku
- 160 gramů chlebové žitné mouky
- 160 gramů vody
Těsto
- 370 gramů hladké špaldové mouky
- 200 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce chlebového koření
- Nutriční hodnoty
- na 900 gramů
- Kalorie
- 7721 kJ / 1845.4 kcal
- Protein
- 72.6 g
- Sacharidy
- 388.3 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 60.8 g
- Sodík
- 4705.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kváskový chléb
16 godz. 30 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Lutika
1h 20min
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10min
Veganský challah chléb
2h 30 min
Pohankové noky do polévky
40min
Vegetariánská pizza pro TM6
1 Std. 40 Min
Irish dalgona coffee
10min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min