Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 60 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati
- 60 g di vino bianco secco
- 4 pomodorini ciliegia tagliati in quarti
- 360 g di pasta secca tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3016 kJ / 721 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 66.4 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Penne di farro con pesce spada
40 Min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min