Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di pancetta di maiale
- 1 peperoncino senza semi
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagioli borlotti lessati
- 400 g di pasta mista napoletana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Penne integrali con lenticchie
25min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta patate e speck
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1 godz.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli
50min
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min