Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

4.6 87 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
    20 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pancetta di maiale
    30 g
  • peperoncino senza semi
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di fagioli borlotti lessati
    300 g
  • di pasta mista napoletana
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 526 kcal / 2201 kJ
Protein 20.3 g
Tuk 13.1 g
Sacharidy 87.2 g
Vláknina 8.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...