
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 487 kcal / 2038 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 19.7 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne risottate funghi e speck
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne peperoni e noci
35min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min