Fusilli ai peperoni e pancetta

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 100 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
    200 g
  • di acqua
    640 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    80 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 487 kcal / 2038 kJ
Protein 20 g
Tuk 19.7 g
Sacharidy 61.4 g
Vláknina 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...