Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 λεπτ.
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Fusilli e melanzane
25 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 λεπτ.
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 λεπτ.
Penne risottate funghi e speck
40 λεπτ.
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Penne peperoni e noci
35 Min