Fusilli ai peperoni e pancetta

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 110 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20 g
Kalorie 2038 kJ / 487 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 61.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...