Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta patate e speck
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min
Penne peperoni e noci
35 min
Fusilli e melanzane
25 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Penne risottate funghi e speck
40 min