Pasta risottata con zucca e piselli

Pasta risottata con zucca e piselli

3.8 112 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
3 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di scalogno
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 100 g di piselli freschi
  • 230 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 460 g di acqua calda (non bollente)
  • 240 g di pasta secca corta
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.8 g
Kalorie 1725.8 kJ / 412.3 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 6.7 g
Sacharidy 81.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...