Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti
- 100 g di piselli freschi
- 230 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 460 g di acqua calda (non bollente)
- 240 g di pasta secca corta
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1725.8 kJ / 412.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con verdure
35min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e piselli
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Riso e verze
1h 10min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min