Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
-
1
peperoncino rosso piccante, senza semi
nebo 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere - 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di salsiccia, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 8 olive verdi denocciolate a metà
- 8 olive nere denocciolate a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo penne di ottima qualità
- 300 g di cimette di broccoli a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2595.4 kJ / 620.3 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 73.8 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1560.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min