Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Spinaci filanti
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Insalata di fagiolini
40 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Spinaci al burro
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min