Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di spinaci
25 Min
Spinaci filanti
40 Min
Spinaci al burro
30min
Insalata di fagiolini
40 Min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min