Kompatibilní verze
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g di ceci bianchi lessi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 630 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2807.9 kJ / 671.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 108.6 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 987.7 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Penne integrali con lenticchie
25min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Riso e crema di ceci
40min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1 godz.
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min