Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

4.3 400 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di ceci bianchi lessi
    370 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    630 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca tipo conchiglie
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 671.2 kcal / 2807.9 kJ
Protein 30.2 g
Tuk 16.1 g
Sacharidy 108.6 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 987.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...