Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

4.3 448 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 370 g di ceci bianchi lessi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 630 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 987.7 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 2807.9 kJ / 671.2 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 108.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...