Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavate
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino raso di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Spinaci al burro
30 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di spinaci
25 min
Broccoli stufati
40 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min