Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavate
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino raso di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Broccoli e salsiccia
30 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Broccoli stufati
40 Min
Spinaci al burro
30 Min