Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavate
nebo 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino raso di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinaci al burro
30 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Contorno di spinaci
25 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Broccoli e salsiccia
30 min
Melanzane trifolate
40min
Patate e fagiolini al pesto
35min