
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 220 kcal / 920 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Piselli al naturale
1hod. 40min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fave in umido
1hod.
Ceci in umido
1hod. 30min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Fagioli rossi in umido
1hod. 20min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min
Minestra di patate
50min
Spinaci al burro
30min
Sugo al basilico
1hod. 10min
Sugo classico
55min