Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1h 30 min
Ceci in umido
1h 30 min
Fagioli in umido
1h 30 min
Zuppa di verdure
30min
Fagioli rossi in umido
1u. 20min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Fagioli alla veneta
1h 30 min
Minestrone
45 min
Piselli al prosciutto
20min
Fave in umido
1u.
Sugo classico
55min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30 min