Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fave in umido
1 godz.
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Melanzane trifolate
40min
Broccoli e salsiccia
30 min
Fagioli in umido
1h 30min
Fave al guanciale
35min
Sugo classico
55min