Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 140 g di spinaci baby freschi
- 55 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Arborio
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di brodo vegetale
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 150 g di pisellini surgelati finissimi (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto verde
30 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto asparagi e zafferano
35min