Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale grosso
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di pinoli sgusciati
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta corta a piacere
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di mozzarelle ciliegine a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Fusilli tricolore
30 min
Insalata di pasta integrale
40 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Pasta fredda alle verdure
1h
Pasta caprese
20 min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta al forno veloce
45 min