Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache montée au chocolat blanc (la veille)
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
Le craquelin rouge (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 300 g de fraises fraîches, émincées en fines lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1749.8 kJ / 420.9 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31.7 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Le macaron caramel
1h 50min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.
Eclair au chocolat
1h 15min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Fraisier
12 godz. 45 min
Choux façon tiramisu
1h 50min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Number cake 6
2 Std.