
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 215 g de beurre froid et coupé en morceaux
- 120 g de noisettes en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème à la cardamome
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 3 capsules de cardamome
- 450 g de lait
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 45 g de fécule de maïs
- 450 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 600 g de fruits frais variés (suprêmes d'orange, de pamplemousse, caramboles, litchis, mangue...), coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 486.2 kcal / 2027.3 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 28.9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Sodík
- 43.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Layer cake façon tiramisu
1hod. 15min
Naked cake aux framboises
1hod. 30min
Paris-brest aux fraises
1hod. 45min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Choux vanille-framboise
2hod. 30min
Macarons au chocolat
24hod.
Nid de Pâques
1hod. 45min
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Macarons coco-chocolat blanc
5hod. 5min
Number cake 6
2hod.