Macarons fraise-amaretto

Macarons fraise-amaretto

3.4 15 hodnocení
Příprava 2hod.
Celkový 24hod.
50 pièces

Suroviny

La ganache aux fraises et à l'amaretto
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 200 g de fraises
  • 180 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 40 g de liqueur d'amande type amaretto
Les macarons
  • 150 g de sucre glace maison
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 4 blanc d'œuf
  • 1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre rouge
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 1.3 g
Kalorie 303.1 kJ / 72.6 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...