Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 11.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3h 45 min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Pains au chocolat express
2h 45min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Eclair au chocolat
1h 15min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au chocolat
24 Std.
Croissant
16sa
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min