Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 11.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3h 45 phút
Pain au chocolat
24u.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pains au chocolat express
2h 45min
Petits pains aux raisins
24u.
Pains au lait façon "tangzhong"
24u.
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Croissant
16sa