Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 11.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chausson aux pommes
1h 30min
Baguette viennoise
4h 25min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain de mie
3h 20 min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pain au chocolat
24h
Croissant
16 Std.
Baguette
3h 45 min
Macarons au café
24h
Petits pains aux raisins
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min