
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teigtaschen
- Olivenöl zum Einfetten und Bestreichen
- 24 Wan-Tan-Teigblätter (11 x 11 cm), siehe Tipp
Füllung und Fertigstellung
- 1 Stängel Zitronengras, frisch in Ringen
- 2 Frühlingszwiebeln in Stücken (2-3 cm)
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt
- 1 grüne Chilischote, frisch nach Wunsch entkernt
- 5 Stängel Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 - 5 Stängel Minze abgezupft
- 65 g Limettensaft
- 50 g Fischsauce
- 1 EL Vollrohrzucker
- 500 g Wasser
- 300 g Hähnchenfleisch in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 74 kcal / 311 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
Alternativní recepty
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1hod.
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Slow Cooking Gua Bao
7hod.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Thai-Hähnchensalat
30min
Asia Shells
25min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1hod. 10min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min