Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teigtaschen
- Olivenöl zum Einfetten und Bestreichen
- 24 Wan-Tan-Teigblätter (11 x 11 cm), siehe Tipp
Füllung und Fertigstellung
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Ringen
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 5 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 - 5 Stängel Minze, abgezupft
- 65 g Limettensaft
- 50 g Fischsauce
- 1 EL Vollrohrzucker
- 500 g Wasser
- 300 g Hähnchenfleisch, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Ingwer-Sesam-Hähnchen mit Zoodles
55min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Hähnchen-Salat
30 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Asiatische Mini-Wraps
30 min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min