Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2150 g Wasser
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 TL Zitronensäure - 12 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt (ca. 180 g)
- ¼ TL Salz
- 25 g rote Paprika, in dünnen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 110 g Ananas, frisch, in Stücken (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 10 g Öl
- 20 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Koriander, frisch, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Rotes Fisch-Curry
30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Bolognese classico
5h