Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen, davon 2 angedrückt
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g schwarzer Sesam
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 - 1 ½ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Reisessig
- 40 g Sojasauce
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à ca. 350 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 2 TL rote Thai-Currypaste
- 2 Stängel Zitronengras, längs halbiert, in Stücken
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 8 Scheiben Ingwer, frisch (ca. 1 mm dünn)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4166 kJ / 996 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 76 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1u. 30min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1u. 30min
Coq au vin
2u.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1u. 30min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1u. 30min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1u. 30min