Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat

Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat

3.9 28 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Peperoni, rot entkernt, in Stücken (1 cm)
    1
  • Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Traubenkernöl
    30 g
  • Sesamöl, geröstet
    10 g
  • Sojasauce
    30 g
  • Fischsauce
    10 g
  • Wasabipaste
    1 TL
  • Hoisinsauce
    25 g
  • Tandoori-Gewürzmischung
    20 g
  • Schweinefilet
    500 g
  • Butter
    20 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Wasser
    400 g
  • Zuckerschoten
    100 g
  • Glasnudeln breit
    120 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Mini-Römersalat in Stücken (4 cm)
    1
  • Koriander abgezupft
    15 Stängel
  • Pfefferminze abgezupft
    6 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 33 g
Kalorie 2058 kJ / 491 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...