Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di costine di maiale a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 100 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 180 g di salsiccia di maiale affumicata a fettine (5 mm)
- 120 g di passata di pomodoro
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 250 g di cavolo cappuccio bianco a listarelle (5 mm)
- 60 g di pasta secca tipo penne rigate
- 540 g di ceci in scatola (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3308.4 kJ / 790.7 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 48.8 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Sodík
- 1855 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli alla contadina
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Trippa all'empolese
1h 15min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min