Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1 godz. 30 min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1sa 40 dk
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Scaloppine al tartufo
50 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2小时
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2小时
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1h
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Cannelloni di carne
2小时