Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne del boscaiolo
2h 15 min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4 Std. 40 Min
Fagottini di granchio
35 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1j 30 menit
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1j 30 menit
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Ravioli lucani
1j
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2j 5 menit
Tortelli di zucca mantovani
2j 30 menit