Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Millefoglie
5h
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Tacchino ripieno con confettura di fichi e verdure
5h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1 Std. 30 Min
Tagliatelle ai funghi
1h
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Pane allo yogurt
14h 50min
Bombette di Alberobello
40min
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.