
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati
- 20 g di pinoli sgusciati
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- 4 fette di pane casereccio tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 537.9 kcal / 2250.7 kJ
- Protein
- 33.5 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 572 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min