Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 40 g di acqua
- 500 g di cous cous precotto
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di gamberi crudi sgusciati, puliti ed eviscerati
Terminare la preparazione
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di crostacei misti a pezzi
- 100 g di seppie, pulite e ad anelli
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti ed eviscerati
- 1500 g di acqua
- 200 g di concentrato di pomodoro
- 1500 g di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Linguine al nero di seppia
45 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Sarde a beccafico
35min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Granita di gelsi
15 Min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min