Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 40 g di acqua
- 500 g di cous cous precotto
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di gamberi crudi sgusciati, puliti ed eviscerati
Terminare la preparazione
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di crostacei misti a pezzi
- 100 g di seppie, pulite e ad anelli
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti ed eviscerati
- 1500 g di acqua
- 200 g di concentrato di pomodoro
- 1500 g di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Polpette con le sarde
25 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Cous cous con calamaretti
40min
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Champignon ripieni al forno
1h
Linguine al nero di seppia
45min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h