Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 40 g di acqua
- 500 g di cous cous precotto
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di gamberi crudi sgusciati, puliti ed eviscerati
Terminare la preparazione
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di crostacei misti a pezzi
- 100 g di seppie, pulite e ad anelli
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti ed eviscerati
- 1500 g di acqua
- 200 g di concentrato di pomodoro
- 1500 g di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 godz.
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Sfincione favarese
3h
Iris siciliani
4h 10min
Tonno in agrodolce
1 godz.
Sarde a beccafico
35 min
Panelle
1h 25min