Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso a pezzi (2 cm)
- 6 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio di oliva
- 350 g di carne trita mista
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 cucchiaino di garam masala (miscela di spezie indiane)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ¼ cucchiaino di peperoncino di cayenna secco
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di farina tipo 00
- 70 g di acqua
- 500 g di pasta fillo (o pasta indiana per samosas) pronta
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 Min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 godz. 25 min
Condimento per caesar salad
10 Min
Tortilla hack alla curcuma
1h 30 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min
Maiale in agrodolce
45 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 min
Pulao di gamberi
50 min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Empanadas di carne
1 godz. 10 min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30 min