Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso a pezzi (2 cm)
- 6 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio di oliva
- 350 g di carne trita mista
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 cucchiaino di garam masala (miscela di spezie indiane)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ¼ cucchiaino di peperoncino di cayenna secco
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di farina tipo 00
- 70 g di acqua
- 500 g di pasta fillo (o pasta indiana per samosas) pronta
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Samosas di verdure
1h 10min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2 godz. 30 min
Hakodate Style Ramen
14h 20 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 godz.
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Tortillas messicane con maiale
1 godz. 20 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min