Kompatibilní verze
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 10 g di sale
Stinco di maiale al forno
- 20 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 5 grani di pepe nero
- 1 cucchiaio raso di zucchero di canna
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino raso di semi di senape
- 1 cucchiaino raso di semi di finocchio
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 stinco di maiale (700-800 g circa)
- 500 g di acqua
Dressing coleslaw
- 50 g di maionese
- 150 g di yogurt bianco non dolcificato
- ½ cucchiaino di salsa di senape
- ½ cucchiaino di fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 300 g di cavolo cappuccio bianco a listerelle
- 200 g di carote, pelate e a julienne
- salsa barbecue, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 52.1 g
- Sacharidy
- 97.9 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 13.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50 min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Marinatura all'ananas
20 min
Nuggets agli anacardi
35 min
Pisco sour
10min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Avocado toast con uovo
30 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min