Kompatibilní verze
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 10 g di sale
Stinco di maiale al forno
- 20 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 5 grani di pepe nero
- 1 cucchiaio raso di zucchero di canna
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino raso di semi di senape
- 1 cucchiaino raso di semi di finocchio
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 stinco di maiale (700-800 g circa)
- 500 g di acqua
Dressing coleslaw
- 50 g di maionese
- 150 g di yogurt bianco non dolcificato
- ½ cucchiaino di salsa di senape
- ½ cucchiaino di fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 300 g di cavolo cappuccio bianco a listerelle
- 200 g di carote, pelate e a julienne
- salsa barbecue, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 52.1 g
- Sacharidy
- 97.9 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 13.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Sushi donuts
50min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1j 10 menit
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Marinatura allo yogurt piccante
15 min.
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 min.
Salmone teriyaki
50min
Hawaian Poke Bowl
35p
Marinatura alla birra
15 min.
Lemon meringue pie
3h
Maionese al curry
15 min.
Baozi di maiale al vapore
2óra 10p