Kompatibilní verze
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
- 100 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 cetriolini sott'aceto a metà
- 2 tuorli sodi
- 1 tuorlo fresco
- 1 cucchiaino di senape piccante (volitelně)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Pastella
- 200 g di birra
- 150 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- 500 g di filetti di pesce persico oceanico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 45.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1044.8 mg
Alternativní recepty
Cheeseburger (TM6)
5h 30min
Omelette prosciutto e funghi
1h
Nugget di pollo con chutney al melone
3h
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Omelette greca
35min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Lasagne ai funghi
2h
Crostini tonno e surimi
2 Std. 10 Min