Kompatibilní verze
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g alperces cortados ao meio (4 alperces aprox.)
- 20 g mel
- 20 g noz partida grosseiramente
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 40 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 220 g salsicha fresca, s/ pele (4 salsichas aprox.)
- 100 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 100 g espinafres
- 5 g molho de soja
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4247.3 kJ / 1015.2 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 56.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 2841.1 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle com cogumelos salteados
40min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM5
Žádné hodnocení
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 Min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10min
Creme de alcachofra e mexilhão
Žádné hodnocení
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min