Kompatibilní verze
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g alperces cortados ao meio (4 alperces aprox.)
- 20 g mel
- 20 g noz partida grosseiramente
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 40 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 220 g salsicha fresca, s/ pele (4 salsichas aprox.)
- 100 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 100 g espinafres
- 5 g molho de soja
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4247.3 kJ / 1015.2 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 56.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 2841.1 mg
Alternativní recepty
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1sa 25 dk
Puré de legumes com alecrim
45min
Menu: Gnocchi com molho de tomate e mascarpone; Salada de brócolos e sorbet de fruta
30min
Salada de grão e tomate com molho de hortelã
10min
Crocantes de parmesão com tomilho e curgete
20min
Cannelés (canelados de bordéus)
13h 45min
Bruschetta de tomate e manjericão
20min
Cuscuz com curgete e camarão
25min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Tzatziki
20min
Farfalle com salmão e pesto
40min