Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g espargos verdes
- 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g funcho em rama
- 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
- 160 g batata cortadas em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g cebola
- 200 g caldo de peixe caseiro
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1243.9 kJ / 297.3 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1517.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Sorvete de avelã e pêssego
16 godz.
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Molho holandês
10min
Molho béarnaise
15min
Bisque de marisco
45 min
Chutney de beterraba e laranja
1u.
Massa de salsa
20min
Croquetes de polvo com maionese de tinta de choco
2u.
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9h
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1u.