Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g espargos verdes
- 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g funcho em rama
- 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
- 160 g batata cortadas em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g cebola
- 200 g caldo de peixe caseiro
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1243.9 kJ / 297.3 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1517.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Lasanha de beringela
1 Std. 55 Min
Salada de salmão com vinagreta de funcho em frasco
25min
Gelado de manjericão
8u. 15min
Mousse de mirtilo
12 godz.
Sopa de meloa
1h
Gaspacho de beterraba
50min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Sopa fria de pepino
4 Std.
Molho pesto de manjericão
10min
Sopa de abacate e bacon
1h
Creme de abóbora assada com sementes torradas
1 Std. 20 Min