Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g espargos verdes
- 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g funcho em rama
- 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
- 160 g batata cortadas em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g cebola
- 200 g caldo de peixe caseiro
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1243.9 kJ / 297.3 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1517.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1h 25 min
Kofta de borrego com chutney de manga
2 Std. 10 Min
Flans de ervilha e molho de queijo
40 Min
Gaspacho de tomate e melancia
5 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30 min
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
45 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2h 30min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 Std. 5 Min
Arroz de pato árabe
1h 30 min