Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de caldo de pescado
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 5 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de pimiento rojo en juliana
- 400 g de arroz de grano redondo
- 500 g de cigalas (aprox. 12 pequeñas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 12.67 g
- Sacharidy
- 54.23 g
- Tuk
- 12.61 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de sepia con patatas
1h
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Arroz caldoso para dos
1h 10 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con bogavante
1h
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz empurdanés
1h
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz a banda
1h