Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.6 45 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
6 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco (solo las hojas)
    14 - 18 ramitas
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
    100 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de caldo de pescado
    300 g
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • de lomos de rape sin piel ni hueso
    1000 g
  • sal para espolvorear

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 307 kcal / 1288 kJ
Protein 29 g
Tuk 21 g
Sacharidy 0.9 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...