Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
nebo 300 g de agua - aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
- 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- sal para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1288 kJ / 307 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape al limón con anchoas
25 min
Rape a la jardinera
40 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Merluza al vapor de almejas
30 min