Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.6 47 rating
Příprava 20min.
Celkový 20min.
6 raciones

Suroviny

  • 14 - 18 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • sal para espolvorear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 29 g
Kalorie 1288 kJ / 307 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...