
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de zanahoria en trozos
- 80 g de nabo en trozos
- 1 rama de apio (40 g) en trozos
- 70 g de puerro (solo la parte blanca)
- 100 g grano de maíz dulce fresco (1 lata pequeña)
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pollo o de gallina
- 200 g de jamón serrano
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 29 kcal / 121 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 0.55 g
- Sacharidy
- 3.85 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocido madrileño
2hod. 15min
Ensaladilla rusa
1hod. 15min
Caldo base
55min
Caldo de pescado
45min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Arroz a banda
1hod.
Caldo de pollo
30min
Cocido madrileño para dos
2hod.
Menú para dos: Sopa de picadillo - Rape con gambón al aroma de naranja para dos
50min
Caldo de gallina
1hod. 10min
Judías blancas con patatas y compango
1hod. 35min
Caldo ibérico
1hod. 10min