Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero cortada en trozos
- 2 - 3 alcachofas frescas partidas en 4 trozos
- 1 - 2 zanahorias cortadas en rodajas
-
100
g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos
nebo 80 g de guisantes congelados - 400 g de patatas cortadas en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2414 kJ / 578 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 43.1 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con conejo
50min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Caldereta de cordero
50min
Potaje de vigilia
30 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Caldereta manchega
1h
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Patatas mare nostrum
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Potaje de judías con borrajas
30 Min
Guiso de patatas con magro
1h
Arroz con habichuelas
1h