Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 13.57 g
- Sacharidy
- 7.11 g
- Tuk
- 8.95 g
- Vláknina
- 2.79 g
Alternativní recepty
Salmón y brócoli con bechamel
15 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza con patatas
40 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Pisto para dos
20min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Merluza a la gallega
40 min
Puré de patata y verduras
45 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min