![Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/194E8F4E-8C8E-48C1-B24A-A52E6D3A0420/Derivates/37174ED2-BFA1-4334-AE93-BBA5BC96883E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 13.57 g
- Sacharidy
- 7.11 g
- Tuk
- 8.95 g
- Vláknina
- 2.79 g
Alternativní recepty
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Merluza con patatas
40 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Merluza a la gallega
40 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza al vapor de almejas
30 min