![Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón) Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0855651-5DA4-40B2-B8DA-9828FB56950D/Derivates/E0BEBFAE-B989-49D7-AFDD-9871ED84B64E.jpg)
Kompatibilní verze
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.95 g
- Sacharidy
- 0.78 g
- Tuk
- 25.03 g
- Vláknina
- 0.07 g
Alternativní recepty
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao dorado
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Merluza a la koskera
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min