Kompatibilní verze
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.95 g
- Sacharidy
- 0.78 g
- Tuk
- 25.03 g
- Vláknina
- 0.07 g
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1 godz.
Chipirones rellenos
1h 10min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 godz.
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min