
Kompatibilní verze
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 360 kcal / 1506 kJ
- Protein
- 32.95 g
- Tuk
- 25.03 g
- Sacharidy
- 0.78 g
- Vláknina
- 0.07 g
Alternativní recepty
Torrijas borrachas
2hod.
Almejas a la marinera
30min
Bacalao con langostinos
1hod.
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1hod. 10min
Bacalao Club Ranero
1hod.
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min