Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
-
30
asparagi verdi
nebo 30 asparagi bianchi - 30 g di olio di oliva
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere per uovo
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere per uovo
- 6 ravanelli rossi
- 50 g di ravanelli neri a pezzi
Salsa
- 6 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 - 2 pizzichi di grani di pepe bianco e di altri 4 colori
- 6 pizzichi di sale in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 178 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Pollo al curry con riso basmati
1h
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min