Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
-
30
asparagi verdi
nebo 30 asparagi bianchi - 30 g di olio di oliva
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere per uovo
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere per uovo
- 6 ravanelli rossi
- 50 g di ravanelli neri a pezzi
Salsa
- 6 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 - 2 pizzichi di grani di pepe bianco e di altri 4 colori
- 6 pizzichi di sale in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 178 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 godz.