Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Salsa allo yogurt
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate + q.b.
- 200 g di yogurt greco, non zuccherato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
Polpettine di radicchio
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 uovo
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di pangrattato + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 6047 kJ / 1445 kcal
- Protein
- 78.7 g
- Sacharidy
- 97.2 g
- Tuk
- 84.8 g
- Nasycený tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 4475.1 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Burger di ceci e verdure
40 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Burger ceci e rucola
40 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Burger di cavolo nero
45 Min