
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota pelata e a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 800 g di acqua
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 3 panini a fette
- 250 g di Fontina a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 556.8 kcal / 2329.3 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Sodík
- 1122.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1hod. 5min
Mesciua spezzina
1hod.
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Cacciucco di ceci
50min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa frantoiana
45min
Ribollita
2hod. 30min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min