Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 800 g di acqua
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 3 panini a fette
- 250 g di Fontina a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2329.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1122.7 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Frittata di agretti
1h
Mesciua spezzina
1h
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Sformatini di agretti
1h
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa frantoiana
45 min
Ribollita
2 godz. 30 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min