Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 800 g di acqua
- 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 3 panini a fette
- 250 g di Fontina a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2329.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1122.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 λεπτ.
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Sformatini di agretti
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Zuppa frantoiana
45min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Zuppetta di ceci
45min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Cacciucco di ceci
50 Min