Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di tonno in scatola, ben scolato
- 2 uova
- 30 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 40 g di pecorino grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 361 kJ / 86.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 162.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 godz. 30 min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Granola cocco e mandorle
45min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Burger di ceci e verdure
40min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1h 25min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Polpette di riso rosse
40min
Polpettone di ceci e spinaci
1 godz. 30 min
Tortillas con pollo
45min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min