Zařízení & příslušenství
什錦白菜魯
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 (約100克),切片6 朵
-
紅蘿蔔 切絲120 克
-
豬里肌肉 切條120 克
-
大白菜 切絲500 克
-
水 (含料理和調太白粉用)560 克
-
新鮮黑木耳 切絲2 片
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
香油1 大匙
-
烏醋2 大匙
-
太白粉2 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.8 g
Kalorie
656 kJ /
157 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan