和風蒸鮭魚

和風蒸鮭魚

4.9 16 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)
    2 片
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 芹菜 取莖,切段
    2 根
  • 切絲
    2 枝
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    2 朵
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 李型番茄 切半
    6 顆
  • 味醂
    2 茶匙
  • 清酒
    2 茶匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 烹大師鰹魚粉 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 23 g
Kalorie 1180 kJ / 282 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0.756 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...