Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 片 新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 2 根 芹菜 ,取莖,切段
- 2 枝 蔥 ,切絲
- 2 朵 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 20 克 洋蔥 ,切絲
- 6 顆 小蕃茄 ,切半
- 2 茶匙 味醂
- 2 茶匙 清酒
- 2 大匙 日式醬油
- ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉 (volitelně)
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.756 g