Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 339.6 mg
Alternativní recepty
Quince paste
4h 10min
Apricot apple pie
1u. 40min
Classic lemon tart
3u. 10min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Whole orange cake with spiced syrup
2u. 20min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Gin and lime pie
3u. 10min
Delicious lemon pudding
55 min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2u. 20min