Zařízení & příslušenství
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Stewed rhubarb and raspberries
-
rhubarb cut into pieces (4 cm)300 g
-
frozen raspberries100 g
-
caster sugar140 g
-
orange juice only1
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed1
Bread and butter pudding
-
butter for greasing
-
fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)12 slices
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar for dusting
-
rhubarb thinly sliced (½ cm)50 g
-
eggs4
-
full cream milk160 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
brandy50 g
-
caster sugar50 g
-
raw sugar for sprinkling
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
339.6 mg
Protein
24.4 g
Kalorie
3272.8 kJ /
779.2 kcal
Tuk
34.1 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
20.1 g
Sacharidy
94.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Ricotta
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Classic lemon tart
3hod. 10min.
Almond biscotti
1hod. 10min.
Speculaas
1hod.
Pineapple passionfruit tart
4hod. 30min.
Spiced pear jam and chorizo
1hod. 35min.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24hod. 35min.
Almond and pear tart
40min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Gluten free lemon tart
2hod. 25min.
Peanut soba noodle wonton cups
40min.
Chewy pistachio biscuits
45min.
Walnut and blue cheese shortbread
1hod. 20min.