Rhubarb and ricotta bread and butter pudding

Rhubarb and ricotta bread and butter pudding

4.4 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Stewed rhubarb and raspberries
  • rhubarb cut into pieces (4 cm)
    300 g
  • frozen raspberries
    100 g
  • caster sugar
    140 g
  • orange juice only
    1
  • lemon juice
    20 g
  • vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed
    1
Bread and butter pudding
  • butter for greasing
  • fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)
    12 slices
  • orange zest only, no white pith
    1
  • icing sugar for dusting
  • rhubarb thinly sliced (½ cm)
    50 g
  • eggs
    4
  • full cream milk
    160 g
  • pouring (whipping) cream
    220 g
  • brandy
    50 g
  • caster sugar
    50 g
  • raw sugar for sprinkling

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 339.6 mg
Protein 24.4 g
Kalorie 3272.8 kJ / 779.2 kcal
Tuk 34.1 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 20.1 g
Sacharidy 94.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...