Ginger bundt cake
TM6 TM5 TM31

Ginger bundt cake

4.0 (28 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g butter, cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing
  • 100 g raw almonds
  • 2 - 3 cm fresh ginger, peeled
  • 100 g brown sugar (see Tips)
  • 190 g buttermilk
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 3 eggs
  • 210 g spelt flour (see Tips)
  • 1 tbsp ground ginger
  • 2 tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 tbsp lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1043.3 kJ / 248.3 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
20.8 g
Tuk
14.8 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
172.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty